Novo

“Želela sam frizuru sa Tiktoka sa trouglovima, delovala je JEDNOSTAVNO, pa sam dala MUŽU DA ME OŠIŠA”: Ona je sada glavna tema podsmeha na internetu, a rezultat je frapantan!

Danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu i interesantnu temu, a riječ je o forografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, koja je postala potpuni hit, a evo o čemu se radi. Naime, znamo da svima nama u jednom trenutku dođe razmišljanje o tome da bi bilo lijepo da nešto promijenimo na sebi, a žene su poznate po tome da vrlo često vole da eksperimentišu sa kosom, pa tako svako malo mijenjaju oblik kose, boju i tome slično.

To je htjela i da uradi ova žena, koja je htjela nešto sasvim neobično, i veliku promjenu, a to je da je ona htjela trouglove u kosi, pa je svog muža zamolila da joj to napravi, ali to ni u kom slučaju nije ličilo na trouglove nego na nešto sasvim drugačije. Ona je to shvatila veoma kasno, i to da je za ovako nešto trebača da se obrati profesionalcu, a ne svom mužu koji u tom poslu nije iskusan.

Njeno ime je Čarli Vilijams koja ima 25.godina i koja je na društvenim mrežama vidjela jednu sasvim neobičnu frizuru, koju je poželjela da isproba na sebi. Njoj se sve činilo mnogo jednostavnim, smatrala je da to može da uradi bilo ko, i da ne mora kod frizera zbog toga, pa je svog muža zamolila da joj napravi to, ali se vrlo brzo pokajala zbog svoje odluke. Prema pisanju tamošnjih medija htjela je nekoliko trouglova bez osnovice u kosi na potiljku, ali je završila sa nečim što je više ličilo na “WiFi” simbol. Srećom, Čarli je vidjela i smješnu stranu, pa je odlučila da podijeli sliku na TikToku, koja je ubrzo bila preplavljena komentarima. Njen video prikupio je više od 17 miliona pregleda, a mnogi su se šalili na račun. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@charlee996

#fyp #fail #foryou #viral #undercut #lockdown

♬ original sound – Kneely_Knight