Novo

ŽELELA JE VENČANJE, A IZAZVALA BES : DRAŠKO ŽESTOKO ZAPRETIO TANJI SAVIĆ : EVO KOJI JE RAZLOG

Jasno je da javnost po najviše zanimaju životi pozantih ličnosti , pa se reovno trudimo da vas izveštavamo o istom . Jedna od najpopularnijih pevačica sa naše estrade , te neko za čiji koncert se traži karta više , je Tanja Savić . Neko je koga je jeavnost upoznala u popularnom takmičenju Zvezde Granda , a nakon kojeg je uspela da svju karijeeru dovede do usijaja , a svakako njen talenat i trud su neosporni.

Jedan od trenutaka kada je privukla pažnju na sebe jeste kada je došla u konflik sa bivšim mužem , gde joj je oduzeo decu , pa se ona dugo borila da ih vrati . Tada je Tanja dobila veliku pdoršku svojih kolega , a ubrzo je uplovila u novu romansu i to ni manje ni više , nego sa sadašnjim gradonačelnikom Banja Luke – Draškom Stanivukoviće. Njihov odnos je podigao veliku pažnju , te svakako zaintrigrirao javnost ,a kako saznajemo nedavno je se on naljutio na Tanju. Radi se o tome , a ne sumnjamo da ste videli , fotografiju u venčanici koju je objavila Tanja na društvenim mrežama. Reč je o tome daa je ona snimala spot , dok su drugi naslućiali da je se udala za Draška .

Kako sazanjemo spot je sniman u Beogradu , a ovaj način promocije je izazvao gnev kod Draška . – Tanja je želela da privuče pažnju i da stavi do znanja da je i dalje bliska sa Draškom, mada mnogi misle da mu je ovim gestom poručila svoje želje. Kako se tagovala u Banjaluci, Draška su zvali sa svih strana da ga pitaju o tajnom venčanju sa pevačicom. Draško se mnogo iznervirao, jer ne želi u to da bude upleten, ionako mu svi govore da se o njemu najmanje piše u političkom smislu, od kada je blizak sa Tanjom. Pozvao ju je istog dana i objasnio da ne želi da se povlači po tabloidima – kaže dobro upućeni izvor za “Star”.