Novo

ZDRAVKO ČOLIĆ SE HITNO OGLASIO NA INSTAGRAMU: Po prvi put na ovaj način! (VIDEO)

I dnas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče naše javne scene. Naime , danas ćemo da govorimo o jednom pevaču kojii iza sebe ima karijeru na kavoj mnogi mogu da mu pozavide , a reč je o Zdravku Čoliću . Naime , on je inače rođen u Sarajevu , te je jedan od onih ličnosti koji se više od pet decenija nalazi na našoj javnoj sceni . Naime , karijera koja je iza njega za sve te godine je na zavidnom nivou , a kada je reč o njegovim koncertima , to su dešavanja koja su ispraćena sa posećenosšću do poslednjeg mesta , a kada je reč o kartama , uvek se traži više. Naime , on je jedan od najboljih voakla naše javne scene , a od 1989 godine živi u Beogradu sa suprugom i dve ćerke.

Inače , kako verujemo da ste upućeni , kada je zavladoa korona virus , ovaj pevač kao i brojni drugi morali su da uzmu prinudnu pauzu , a sada je sve gotovo , pa su nedavno svi pevači uspešno nastavili sa svojim turnejama i koncertima , a svakako je Zdravko jedan od njiih . Inače , kada je reč o Jugoslaviji , on je na tim prostorima održao mnogo koncerata , te su svi bili posećeni do poslednjeg mesta , a njegove pesme su se pevale u glas.

Niame , pored Jugoslavije , on je također bio tražen i u inostranstvu , pa he mao zakazane koncerte u Holandiji , Nemačjoj , Švicarskoj , kao i Austriji , te ga i dan danas ljdi sa nestrpljenjem očekuju. Naime , on je tako na svom Instargram nalogu nedavno objaviuo video zapis , a gde se obraća pubilici i pratiteljima ,a reč je o tome da ih je pozvao na koncert koji će održati u Beču. Vaša mišljenja u komentar.