Showbizz

Žderala i plakala jer je momak brutalno vrijeđao, a onda proradio INAT- Od debele babe do pravog komada – Snežana Đurišić se prepolovila, JELA SAMO OVO! (FOTO)

Snežana Đurišić spada među pjevačice starije generacije koja je i dan danas vrlo popularna, koja se oduvijek smatrala pravom damom na pop sceni. Kako je odrastala, postala je na neki način još ljepša i profinjenija, a još uvijek je aktivna i snima nove pjesme, a neki njeni stari hitovi i danas su relevantni na svim većim feštama.

Neko vrijeme bila je i u žiriju Zvezda Granda, a sam Saša Popović ima vrlo visoko mišljenje o njoj i poštuje je kao kolegu. Međutim, zadnjih godina Snežana je imala ogromnih problema s težinom, dobila je na težini izvan svake mjere, a naročito skupo koštao ju je odlazak svojoj kćeri u Ameriku, gdje nije mogla odoljeti a da ne proba sve delicije koje je tamo vidjela.

Zbog prekomjerne težine, imala je i zdravstvenih problema i prekomjerno je jela zbog stresa, jer se u javnosti zna da je imala problema i u privatnom životu s partnerom Vanjom. Mediji su pisali o tome kako ju je maltretirao i ponižavao u javnosti i kako ju je jednom prilikom, kad su bili u posjetu prijatelju, čitavu noć zadirkivao zbog sina, pa je ustala i pozvala taksi i napustila društvo.

Ovo im nije prvi put da su se javno svađali, a sve to sigurno utiče na nju psihološki. Međutim, Snežana se odlučila pozabaviti svojim problemima kada je u pitanju težina, pa je u posljednja dva mjeseca uspjela smršati više od 21 kilogram jedući samo lubenicu i pijući sok od lubenice. Pored toga, počela je baviti se tjelesnim aktivnostima i ima osobnog trenera s kojim radi dva do tri puta tokom sedmice.