Novo

Zbog snimka obezbeđenja kralja Čarlsa gore mreže, svi gledaju u RUKE: “Izgleda kao STRANO telo” (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se dobro poznate teme koja se tiče smrti kraljice Elizabete . Naime , kako je već od ranije poznato , kraljica je prmeinula nedavno , a njena smrt je izazvala brojna pitanja i nagađanja , kao i nesuglasice , a koje su izašle na videlo , kao što smo već istakli tek nakon njene smrti . Naime , cela cereemonija oko njene sahrane trajala je 10 dana , a sahranjena je pre par dana . Od trenutka kada je preminula na posebna je način kraljevska porodica pod budnim okom javnosti , a sve jer su izlazile brojne teorije zavere, pa je tako ova koju vam donosimo danas izazvala reakciju javnosti , te pravi haos na društvenim mrežama.

Dakle , pre nedelju dana je održana šetnja ispred zamka Kardif , a sve u sklopu ispraćaja , a u kojoj je učestvovao novi kralj Čarls , te je kornsnicima posebno za oko zapala jedna situacija koja je vidljiva na snimku . Name ,radi se o tome da je jedan član obezbeđenja celo vreme držao ruke u jednom specifičnom položaju , a radi se o tome da je jedan korisnik otkrio da su za taj položaj krive lažne ruke , pa je tako bilo mnogo onih koji su se sa tim složili. Dakle ,na tom snimku se vide posmatrači i telohraantelji koji drže neobično ruke , tačnije jednu ruku koja se ne pomera , te izgleda kao strano telo.

@kevhead22

What’s going on with the Bodyguard’s hands? #KingCharles #Bodyguard

♬ Stranger Things – Remix – Dharma

Tako su oni istakli i dali objašnjenje za to pa su rekli : obezbeđenje upotrebljava takozvane lažne ruke kako bi pravom rukom koja se nalazi ispod sakoa sve vreme držali oružje u slučaju da neko napadne kralja, piše “Dejli mejl”.Tako navode na mrežama, a stručnjak za bezbednost Vil Gedes rekao je za “Metro”: “Mogu da razumem zašto su neki ljudi možda pomislili to zbog onoga što izgleda kao neverovatno čvrst stisak, ali definitivno se ne radi o lažnim rukama”.