Popularni pjevač Zdravko Čolić oduvijek se smatrao velikim zavodnikom u bivšoj Jugoslaviji, a mnoge su djevojke pale na njegov šarm.

Ipak, srce mu je osvojila Aleksandra s kojom se na kraju vjenčao. U braku su od 2001. godine i ima sa njom dvije kćeri – Unu i Laru.

Image result for aleksandra čolić

Iako godinama uživaju u skladnom bračnom odnosu, suprugu Zdravka Čolića rijetko imamo priliku vidjeti javnost, a mnogi nagađaju da je jedan događaj razlog za to.

Od kada se preselio na glazbenu scenu, Zdravko Čolić je postao omiljen među ženama. Zbog simpatizera koji su ga slijedili stopama, pjevač je imao zaista ogromne neprijatnosti tokom svoje bogate karijere. Čitav život će mu ostati u sjećanju jedan događaj.

– Prošao sam kroz mnogo toga i doživio u svom životu. Jednom je moju suprugu napala jedna žena nožem i porezala joj lice. Sandra jeste se izmakla, ali ju je na sreću malo ova samo zakačila, bez mnogo posljedica. Bilo je to davno, ali još se sjećam toga danas. Moja supruga nije imala nikakvih drugih većih neugodnosti, jer ona ne izlazi toliko vani, nije tip i mislim da bi žene i djeca trebali biti daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u intervjuu.

Objasnio je da je u ovom slučaju sreća u nesreći taj što njegova zakonita žena nije ljubomorna, a drama se brzo završila.

Image result for aleksandra čolić

– Moja žena je reagirala ispravno. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona me doživljava kao dobrog i lijepog, smatra sebe kao nešto što je dio mene. Ova publika je godinama sa mnom i podržava ono što ja radim. Vjerujem da može biti sretna samo zbog toga, rekao je pjevač.

Izvor: Dnevni Avaz

Preporučujemo
Loading..