Godišnjica je bila nedavno od kad nas je napustio sjajni Oliver Dragojević pa je zato vrijeme da se prisjetimo nekih masnih i slasnih detalja iz njegovog privatnog života.

Oliver Dragojević bio je cijenjena figura u cijeloj regiji, voljena od svih, a pjevač je preminuo prije eto godinu dana. Iza sebe je ostavio svoju ožalošćenu suprugu Vesnu, koja još nije došla k sebi i s kojom je bio u braku 44 godine, sina Deana i sinove blizance Damira i Davora.

Više od 40 godina bio je u braku koji se gotovo raspao kada je izbila njegova afera, koju je skrivao vrlo dugo. Bivša manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, te da su jako dugo bili na skrivenim lokacijama.

Njih dvoje su su redovno održavali intimne odnose tokom 1970-ih i početkom 1980-ih, a ozbiljnosti afere svjedočila je i činjenica da je Dragojević želio da zbog Branke napusti svoju suprugu Vesnu, a u tom je trenutku sve krenulo.

„Tokom svih tih godina, često sam zbog stresa i tjeskobe završavala u vozilu hitne pomoći, bila sam na snažnim antidepresivima. Dugo vremena pokušavala sam shvatiti zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali sam na kraju shvatila da je riječ o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti i da se na taj način željela dovršiti njegova dječačka faza“, rekla je Vesna koja je hrvatskim medijima priznala da trebalo je 10 godina da prebrode Oliverovu prijevaru.

Nikad nije htjela puno govoriti o tim stvarima, ali mediji su vršili pritisak i definitivno je bila izazovna i morala je te detalje objaviti u javnosti.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..