Novo

ZBOG MENE JE NAPRAVILA HAOS Severinin bivši muž otkrio nove detalje tuče između pevačice i njene sestre: SADA JE SVE JASNO!

Nedavno su svi mediji u regionu pisali o poznatoj pjevačici Severini, koja se našla u centru samog skandala zbog tuče koju je ona imala sa svojom sestrom Marijanom. Sve se to odigralo u kasnim večernjim satima u stanu njihove majke Ane, u Splitu. Ova priča bila je aktuelna nekoliko dana, a onda se situacija malo smirila, ali sada su se pojavile neke nove informacije, koje mijenjaju sve.

Naime, radi se o tome da se oglasio bivši muž pjevačice, Milan Popović sa kojim ona nikako nije u dobrim odnosima, a koji je opet podigao prašinu oko cijele ove priče, jer je rekao kako je Severina nasrnula na svoju sestru zbog njega, tačnije zbog intervjua koji je on dao. Milan je objasnio razlog njihove svađe, pa je rekao sljedeće: “S obzirom na Marijanin intervju koji je dala, i za koji ni ja pre nisam znao, izgleda da se ne radi o imovinsko-pravnom konfliktu, već je sukob nastao kad je Marijana lajkovala moj intervju koji sam dao na Happy televiziji u Srbiji početkom godine. Zbog te ikonice s palcem gore Marijana je dobila pretnje od Severine, da će joj polomiti palac i da će je ubiti kad je vidi.”

“Te pretnje je poslala porukom, što je Marijana prijavila Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske i zagrebačkoj policiji. Koliko sam shvatio od Marijane, nedavni incident u Splitu je započeo jer je Severina kod bake uletela u stan usred noći, oko jedan sat ujutru i bacila se na sestru Marijanu držeći oštar predmet u ruci kojim je povredila Marijanin palac koji je počeo da krvari. Dakle, Severina je ostvarila pretnju, uostalom, kao što uvek ostvari svoje pretnje. Kad se preti da će vas prijaviti ili prozvati u medijima, to i napravi. Zato je se ceo sistem boji, našim spisom ne žele da se bave predstavnici tog istog sistema i samo gledaju kako da zaštite svoje stražnjice. I to je jedan od glavnih problema koji imam. Zašto naš spor traje ovoliko dugo? Niko ne želi njime da se bavi. Da ne budu prozvani i javno zlostavljani od Severine i njene PR mašine koja je prati.” Ostatak teksta pročitajte ovde.