Novo

Zbog ljubavi otišla na SELO: Beograđanku Svetlanu dočekala svekrvina TORTURA, na SAHRANI sve kulminiralo

U današnjem članku vam da donosimo jednu nevjerovatnu priču koja je se nedavno dogodila. Naime u današnjem vremenu kada je sve moderno, pa i sama omladina više nije mišljenja kao nekada, pa se često odlučuju da ne grade živote u zajednici. Ipak još ređa je pojava da se jedna djevojka odluči da zbog ljubavi nastavi život na selu, što je upravo uradila Svetlana iz Beograda, a kojoj je ljubav prema mužu bila najvažnija. Međutim, problem je krenuo kada joj je svekrva svakodnevno zagorčavala život. Ono što je još gore je da je sukob dostigao vrhunac na sahrani.

– Rođena sam u Beogradu, moji roditelji takođe, ali nikada nismo nešto držali do tog “gradskog pedigrea”. Normalno sam vaspitavana, mama i tata su me učili da cenim ljude ne po tome odakle su nego kakvi su. Zato ni njima nije smetalo kada sam im rekla da se udajem za “momka sa sela”. Goran je iz okoline Knića, jednog sela koje ne bih da imenujem. Dovoljno je da kažem da je to Šumadija, a najbliži veći grad je Kragujevac – počela je Svetlana svoju ispovest.

Naime, upoznali su se na fakultetu i odmah zaljubili, a kada je on došao da upozna njene roditelje oni su ga odmah prihvatili, te je isti slučaj bio i sa njegovim. – Svekrva je bila divna, mila žena, koja se jako trudila da mi ugodi. Bilo mi je prosto neprijatno koliko je trčkarala oko mene nutkajući me svim i svačim. Njegovi su bili bogati, ne samo za seoske uslove, nego inače. Imali su dosta zemlje i veliki broj ljudi koji su za njih radili. Bila sam impresionirana kako održavaju domaćinstvo i svidela mi se ideja da decu odgajam u prirodi, na čistom vazduhu. Ostatak teskta pročitajte ovde.