Zanimljivosti

Zbog čišćenja podruma joj POBJEGAO MUŽ! Ostavio i nju i dijete, jer je pronašla OVO: GROZOTU je jedva pogledala(FOTO)

Slučaj o kojem ćemo govoriti danas dogodio se u Sjedinjenim Državama i mogao se dogoditi u bilo kojem drugom dijelu svijeta i to zapravo samo pokazuje koliko malo poznajemo osobu s kojom živimo godinama.

Gina Parejo živjela je sa suprugom i njihovo troje djece u mjestu u saveznoj državi Miami i mislila je da je sretna i zadovoljna. Bili su u braku punih osam godina, a suprug je uvijek bio ljubazan prema njoj i njihovoj djeci. Jose je radio i izdržavao familiju, a ona je bila obična domaćica koja se brinula o njemu i djeci i sve je to super funkcioniralo dok ona jednog dana nije odlučila generalno očistiti podrum.

Dugo ga nisu upotrebljavali, a ona se nije ni sjećala kad je zapravo zadnji put sišla dole. Podrum je bio vrlo zapušten i znala je da je pred njom ogroman posao koji će potrajati danima, ali nije ipak odustajala. Nakon tri dana pronašla je mali ključ i nije se uopšte mogla sjetiti šta se uopće njime otključava, ali nije ga htjela baciti, već ga je stavila u džep i nastavila da čisti. Gotovo je zaboravila na taj ključ, ali poslije dva dana dok je još čistila podrum, pronašla je jednu malu kutiju koja je bila zaključana i nikada je prije u svom životu nije vidjela.

Sjetila se ključića kojeg je imala i dalje u džepu i pokušala je otvoriti kutiju i na kraju je uspjela. U kutiji su se nalazili porno časopisi i dvije stare videokasete. Otišla je do kuće i pregledala vrpce te se bukvalno zaprepastila kad je na njima ugledala neke male djevojčice koje su imale intiman odnos s starim muškarcima, a jedan od njih bio je i njezin suprug Jose. Odmah ga je suočila sa svojim spornim otkrićem, a on se samo okrenuo i izašao iz kuće. Nikada se nije vratio, a kasnije je čula da je otišao da živi u Meksiku.