Mnogi lokalni pjevači nisu baš ponosni na svoje visoko obrazovanje, većina njih nema srednjoškolsku diplomu i, naprotiv, ne smeta im zašto će gubiti vrijeme u školi kad danas plivaju u parovima.

Obično pismo na papiru, ali svakako imaju puno života i zabavnog iskustva, pa im fakultet ne treba. Nekad bi mogli kupiti diplomu, ali za sada imaju puno posla, a to je podebljanje bankovnih računa.

U nastavku današnjeg članka pogledajte koja pjevačica danas živi u luksuzu i uživa u popularnosti, živi kao posljednja kraljica, a nakon tri razreda oprostila se od srednje škole, jer nije željela živjeti od danas do sutra, pa ako želite biti bogati, napustite školu što prije . To je s naše strane bilo ironično, ali šta učiniti?

Danas, pak, razgovaramo malo o Aleksandri Prijović. Danas se kupa u luksuzu, na dohvat ruke ima sve što joj padne na pamet. Uživa u popularnosti i zahvaljujući karijeri i suprugu Filipu Živojinoviću novac joj ne nedostaje, ima puno novaca, ako dodamo da su svekrva i svekar puni novca poput švicarske banke, šta još za poželjeti svom životu?

Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole u Belom Manastiru, a zatim odustala i rekla im da će nastaviti, ali nije rekla kada i gdje, još uvijek sve to lijepo odgađa, a ne pada joj na pamet da opet ide na dopunsku nastavu.

“Bila je s nama nedavno, prije samo nekoliko mjeseci. Uzela je papire i tada nam je rekla da planira završiti školu do kraja, ali nije nam rekla gdje i kada “, rekao je jednom prilikom.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo