Vladimir Vuksanović, poznat kao vrsni maneken i bivši neženja u Srbiji, raskinuo je zaruke s Natašom Bekvalac i pronašao ljubav u Dahiani iz Dominikanske Republike. Par se brzo vjenčao i sada imaju dvoje djece, Valentina i Teodora. Vuksanović često dijeli sretne trenutke sa svojom obitelji na društvenim mrežama, a čini se da je pronašao istinsku sreću sa svojom suprugom Dahianom.Vuk Kostić, istaknuti glumac na novoj generaciji srpske glumačke scene, naslijedio je svoj talent od svog oca Mihajla Kostića Pljake, također poznatog glumca.

 

Vuk je započeo svoju karijeru u zabavnoj industriji još kao dijete i brzo je postao poznat svojim izvanrednim glumačkim talentom. Iako je njegov otac Mihajlo preminuo, ostavio je neizbrisiv trag u industriji zabave i bio poznat kao vrhunski glumac. Njegova karijera obuhvaćala je brojne uloge na pozornici i ekranu, a njegovo nasljeđe i divljenje koje su ljudi osjećali prema njemu očituju se i u nazivima ulica u Beogradu koje su dobile njegovo ime.Mihajlo Pljak Kostić, rođen u Prokuplju 1933. godine, bio je član Jugoslavenskog dramskog pozorišta i ostvario je mnoge značajne uloge tijekom svoje karijere. Njegova uloga u filmu “Povratak nenapisanog” ostala je posebno zapamćena.

Njegov sin Vuk Kostić također je postao izuzetno uspješan u industriji zabave, nastavljajući obiteljsku tradiciju umjetnosti.

Mihajlo Pljak Kostić Pljaka ostavio je neizbrisiv trag u svijetu glume i ostvario mnoge značajne uloge na pozornici i ekranu. Njegova obiteljska strast prema umjetnosti prenesena je na njegovog sina Vuka, koji je postao istaknuti glumac na novoj generaciji srpske glumačke scene.Sve u svemu, Vuk Kostić je vrhunski glumac i nasljednik obiteljske tradicije u svijetu glume.