Novo

“ZAUVEK JE GOTOVA, HVALA SATANI ŠTO JU JE KONAČNO UZEO”: Svet tuguje zbog smrti kraljice, a on slavi! OTVORIO ŠAMPANJAC

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se dobro poznate teme , a koja je celi svet šokirala i iznedila , a reč je o tome da je preminula kraljica Elizabeta . Naime , iako je celo ostrvo definitivno u tuzi , ipak postoji veliki broj onih koji ipak neće da žale za kraljicom , a kako je ona poznata po tome da uzela čak dve svetske zemlje pod svoje , pa na taj način ubire plodove njihovog rada , te je stanovnike stavila na margine celoga društva.

Naime , kada je reč o sportu , Englezi su i tu poprilično nadmeni , te se ponašaju kao da ssve umeju i znaju , dok sa druge strane imamo rezultate koji uopšte ne govore tako , a ovo se ponajviše odnosi na fudbal. Kada je reč o Škotskoj , ni njoj kraljica nije bila omiljena , pa je i tamo jako malo onih koji će da proliju suze za nnjom . Također , imamo i one koj su odlučili da jučerašnjim danom pokažu koliko im kraljičina sm rt ništa ne znači.

Dakle , reč je o tome da je jedan snimak uživo koji je prikazan na portalima privukao brojnu pažnju javnosti , a reč je o tome da je u Argentini , jedan tv voditelj , Santjago Kueno otvorio flašu šampanjca , te rekao sledeće : “stara vreća go**ana je umrla. “On je stavio i heštag, tako da je njegova objava na tviteru postala viralna za jako kratko vreme. “Ako u Argentini ima irskih pabova, tamo će proslava biti intenzivna“, našalio se drugi na Tviteru. Mnogi u Argentini su kritikovali Kuneov loš ukus i kritikovali su one koji podržavaju njegov nastup: “Ja sam Argentinac i ovaj momak me ne predstavlja. Žao nam je zbog ovog gubitka”, napisao je korisnik na Tviteru.