Zanimljivosti

Zaustavila je Srpkinju i pitala za prevaru partnera, a njen odgovor RAZBESNEO JE CELU SRBIJU: Evo šta je rekla! (FOTO)

Kada pričamo o vezama između partnera, bilo da se radi samo o zabavljanju ili o bračnim dugovima onda svakako možemo reći da je svaka veza priča za sebe.

Nema recepta niti forme i klišea po kojem se svrstavaju veze u ovakve ili onakve. Obično kažu da onaj ko tvrdi da se nikada nije posvađao sa partnerom ne govori istinu ili zavarava samog sebe.
Razlozi za rasprave, nesuglasice, možda i povišeni ton mogu biti različiti, od običnih svakodnevnih stari koje ,kada se situacija smiri, izgledaju totalno bez veze, pa do onih stvari ili situacija gdje se razvija ozbiljna rasprava, svađa koja može da potraje i da se partneri naljute jedni na druge. Onda se obično uključuju prijatelji ili rodbina da pomogne u rješavanju problema.

A taj problem najčešće bude neka treća osoba. Bilo da je već došlo do samog čina prevare ili su se stvorile samo naznake i potencijalne mogućnosti. To svakako onda ukazuje na problem I pitanje šta se desilo pa je ugasna iskra ljubavi prema partner I upalila se nova prema nekome drugom .

Tako je jedna reporterka, radeći jednu emisiju, prošetala ulicama jednog srpskog grada I anketirala slučajne prolaznike na temu prevara partnera. Uglavom je na pitanje, šta misle o prevarama i da li bi bili spremni oprostiti prevaru dobijala slične odgovore i većina ispitanika se slagala da prevaru smatraju najgorom mogućom uvredom i da je nebi oprostili svom partner.

Onda su naišle dvije drugarice koje su se, kada je postavljeno pitanje o prevari samo slatko nasmijale. Na pitanje reporterke zašto se smiju, jedna od djevojaka je objasnila da je ona već bila u toj situaciji i da je oprostila svom partner  i da je i dalje sa njim. A, sad pažnja, osoba sa kojoj ju je prevario je upravo bila ta drugarica sa kojom sad šeta. E pa sad, svako ima svoje mišljenje o tome.