Novo

ZASTRAŠUJUĆE PR0R0ČANSTV0! Neće vam biti svejedno kad vidite šta je Baba Vanga predskazala za 2023. godinu!

Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema će da bude poznata proročica Baba Vanga, koja je mnogo popularna, barem na našim prostorima, a mnogi su rekli kako je ona zapravo balkanski Nostradamus. Baba Vanga bila je bugarska proročica koja nas je napustila davno, a koja je za života prorekla dosta događaja u svijetu, a neka od njih su se čak i ostvarila, kao što su atentat na Kenedija, raspad SSSR-a i Jugoslavije, kao i napad na kule blizance u Americi.

Međutim, ona je imala predviđanje i za 2023 godinu, a rekla je kako je ona prelomna za cijelo čovječanstvo. Naime, Baba Vanga je najavila da će cijeli svijet da pohara veliki vuirus, koji ovaj puta neće doći iz Kine, nego iz Rusije, odnosna sa Sibira, koji su stručnjaci sasvim slučajno otkrili. Također ona je predvidjela i sušu za ovu godinu, a u to smo već imali priliku i sami da se uvjerimo. Još jedno od njenih proročanstava jeste to da će klimatske promjene doprinijeti tome da se skoro cijelo stanovništvo Evrope iseli, a moguće je čak i nestanak cijelog čovječanstva.

O proročanstvima Baba Vange pričao je britanski novinar Henri Holovej, koji je napisao: “Legendarna Baba Vanga, koja je predvidela 11. septembar, ostavila je niz uznemirujućih proročanstava za 2023. godinu”, a onda je dodao: “Naša planeta je u savršenoj ravnoteži u svom kosmičkom plesu, a čak i najmanji pomak u njenoj orbiti može potencijalno dovesti do značajnih klimatskih promena. Čak i neznatno približavanje Suncu dovelo bi do naglog povećanja temperature. Sa odstupanjem u suprotnom smeru, može da počne novo ledeno doba”. Ostatak teksta pročitajte ovde.