Da li volite misterije i stvari koje nisu baš lako logički objašnjive? Volite li i vjerujete li u ljude koji tvrde da mogu vidjeti u budućnost? 

Sudeći prema zadnjih nekoliko tekstova, mi smo zaključili da vi itekako volite ovakve stvari, zbog čega ćemo nastaviti da vam hranimo interese. Planeta Zemlja, majka priroda, sve će se samo ugasiti u 2020. godini. Sve što smo do sada pisali, od Nostradamusa do Babe Vange, sve je to nagovještavalo da će cijeli svijet nestati ove 2020. godine.

Inače, ove zle riječi stoje napisane, crno na bijelo, u knjizi “Ograničenje rasta” koja je publikovana 1972. godine, a koja se bazira na tadašnjim kompjuterskim simulacijama nekih ekonomskih stanja, emigracije stanovništva, te ograničenim resursima spram njihovog rasta.

Inače, pomenutu knjigu napisao je Donnel Meadows i to uz pomoć čak 17 eksperata sa raznih polja i iz raznih oblasti. Ono što je svakako jako zanimljivo je da je čitav taj projekat finansirala Wolkswagen fondacija, te da je ova knjiga do danas prodata u više od 20 miliona primjeraka.

Sigurni smo da će nakon čitave ove krize koja se dešava u svijetu zbog aktuelnog koronavirusa, njena prodaja čak i da se udvostruči. Zbog čega? Zato što je samo ovdje navedeno koji su to razlozi koji mogu da dovedu do kompletne destrukcije planete Zemlje do kraja 2020. godine. Recimo, 1960tih godina svjetska ekonomija je rapidno progresirala, a ljudi su krenuli masovno kupovati. Do druge polovice 20. stoljeća, uz napredak na polju medicine iskorijenjeno je jako puno bolesti, zbog čega danas nemamo problema sa nekim zaista brutalnim bolestima koje su harale ranije svijetom.

Claire Bowles je, gostujući u jednoj emisiji, kazala kako će to sve toliko da uznapreduje da se neće više imati gdje dalje ići, zbog čega će planeta “eksplodirati” nekad u prvoj polovici 21. stoljeća, a ona predviđa da će to biti upravo 2020. godina. Inače, najgori dio ove morbidne knjige je tačno predvidio da će ratovi i strašna pandemija pogoditi baš 2020. godinu. Eto, koronavirus je stigao, a svakodnevno su tu krize na Bliskom Istoku o kojima možemo čitati u medijima.

Da li vi vjerujete u ovo?

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.