Novo

ZAŠTO SI SA NJIM? Pokazala kako je biti sa Balkancem i zapalila mreže!

Društvene mreže nekada su podrazumjevale samo Fejsbuk, ali se to godinama mijenjalo, pa se pored njega pojavio i Instagram, koji je oduševio cijeli svijet, pa tako danas skoro da nema osobe koja nema profil barem na jednoj od ovih društvenih mreža. Ono što je zanimljivo jeste da se prije nekoliko godina pojavio i TikTok, koji je isto tako zaludio mnoge, a na kojem korisnici postavljaju razne video snimke i sadržaje.

Upravo na ovim društvenim mrežama, skoro svaki dan imamo priliku vidjeti nešto neobično, ili nešto što će nam izmamiti osmijeh na lice, ili sa druge strane možda nas i rastužiti. Naime, mi ćemo se u nastavku današnjeg članka baviti jednim video snimkom koji je napravio opštu pometnju na društvenim mrežama, a evo o čemu se radi. Jedna djevojka koja je korisnika TikToka, i koja je sa Balkana objavila je jedan video snimak, na koje je ona htjela svima pokazati kako je to biti u vezi sa jednim Balkancem.

U slobodno možemo reći bizarnom snimku, pod nazivom “Zabavljaš se sa Balkancem koji ima problem sa agresijom”, djevojka je pokazala poruke koje navodno dobija od svog dečka, a gdje je gotovo svaka, direktna fizička prijetnja. Video snimak je započeo kadrom iz automobila, u kojem se tiktokerka nalazila sa momkom, u sebi sadrži neprimjerne i opasne poruke prijetećeg i uvređujućeg tona. Neke of poruka glasile su: “Zabavljaš se sa balkancem koji ima problem sa agresijom: Ne jedi go**a, dobićeš bokser u zube, nemoj mi j****at živce, Batine ćeš ti dobiti. Slomiću ti rebarca. Ne se*i. Nemoj mi vadit živce. Nemoj da si otišla oflajn. Slomiću te.”, bile su samo neke od poruka… Ostatak teksta pročitajte ovde.

@adeelaa_m

Mi zajedno: MMA Fights Maja vs Janjus 😂 @adisss_h 💕 #balkan #balkanfyp #balkantiktok #bosna #foryou #fürdich #foryoupage #viral #fyp #089

♬ original sound – indigo