Showbizz

Zaručila se Ramovićka, rekla je DA! Odmah objavila sliku prstena, a tek da joj VIDITE ZARUČNIKA: Naravno, nije prodavač sa pijace, puni džepovi eura (FOTO)

Danas malo pričamo o show businessu, koji je zasigurno u teškoj situaciji zbog problema s koronavirusom.

Sasvim je sigurno da su koncerti potpuno zaustavljeni, osim ako se ne snađete poput Cece Ražnatović, Ace Lukasa ili Darka Lazića i onda odete u inozemstvo nastupiti i tamo jako puno zaradite dobar novac. Također, ukoliko želite zaraditi od nastupa u Srbiji, onda sasvim igurno morate otići negdje u selo na vjenčanje i dobro zaraditi.

Treba vidjeti kada će sve biti gotovo, kako neki stručnjaci kažu, ni sredinom iduće godine nećemo gledati neke dobre koncerte, ali ni snimke u studijima. Danas pričamo o pobjednici prošlogodišnjih Zvezda Granda, a to je Džejla Ramović, koja se tamo prvi put pojavila još kao veoma mlada zvijezda, ali nije uspjela. Čim je malo odrasla, pojavila se ponovo u Zvezdama Granda i doslovno pomela sve pred sobom.

Marija Šerifović joj je bila mentor, a i gurala ju je poslije jer ju je povela sa sobom na turneju, a čak je sa njom išla na koncerte i u Sjedinjene Države. Čak se jedno vrijeme pominjalo da su njih dvije zapravo u vezi, ali Džejla je sve to vrlo brzo demantirala i pokazala da je u vezi s nogometašem Željezničara. Kako je tada izjavila, ona je apsolutna ovisnica o telefonu, znala je čak izbaciti 15 ili 20 priča dnevno, što je za nju bila čista bolest.

Ukoliko je redovno pratite na Instagramu, vidjet ćete da provodi dosta vremena sa svoje dvije sestre, a jedna se od njih zaručila danas. Lejla se tako sada zaručila za Dinu Joldića. Sve su to napravili na Čvrsnici na prekrasnom vikend putovanju.