Novo

Žario je i palio 90-ih, pa se POVUKAO: Poznati pevač se vraća na scenu, a evo kako izgleda (FOTO)

U današnjem članku dotaći ćemo se čoveka koji je , moglo bi se reći ostao zaboravljen , a nekada je harao jugoslovenskom scenom , a potom osvajao i srca Rusije Ukrajine i Belorusije . Naime , poznato je da je dosta zvezda iz bivše jugoslavije , a koji su imali jako uspešne karijere , odlučilo da se u životu posveti nekom drugom poslu , te da zanemari činjenicu.

I pored toga , neosporrno je posle toliko godina spomenuti njihov talenat , a koji je data bio na zavidnom nivou. U nastavku ovog članka vam ekskluzivno donosimo priču Filipa Žmahera , koju je ispričao ovaj muzičar , a iskreno je govorio o svojim početcima , kao i o povratku u Srbiju. – Osvojio sam Gran-pri na festivalu „Slovenski bazar” u Belorusiji 1995, a to je jako propraćen i poštovan festival, jer tada se nezvanično proglašava najbolji pevač svih Slovena. To je bilo vreme bez interneta, kad su ljudi sedeli pored malih ekrana i čekali velike manifestacije, a tu je pratilo nekoliko stotina miliona ljudi.

Posle dve godine su me pozvali da učestvujem u proslavi 850 godina Moskve, što smatram velikim uspehom. Imati čast da nastupam na Crvenom trgu za mene je bilo fascinantno i nezaboravno. Bukvalno igla nije mogla da stane. Gde god sam pogledao, video sam ljude.– Mene su festivali afirmisali, ali sam se bavio više rok muzikom, a manje popom. Ja bih svoje pesme nazvao melodičnim popom-istako je popularni pevač.