Zanimljivosti

Zar i ovo: Djed (92) se oženio djevojkom (22), ali ono što se dogodilo prve bračne noći je NEOPROSTIVO. Naljutio se kada mu je OVO rekla (VIDEO)

Kada je riječ o ljubavi, mišljenja ljudi su podijeljena. I dok jedni vjeruju da ljubav ne treba biti ograničena sa godinama (sve dok se naravno ne radi o nečemu ilegalnom), drugi opet tvrde da su takvi odnosi odnosno veze nemoralni i bolesni.

Naravno, u većini tih slučajeva, kada je razlika u godinama između dva partnera ogromna (50 i više godina), i ako je onaj stariji partner finansijski dobro potkovan, svima je jasna prava namjera onog mlađeg partnera, bilo da se radi o muškarcu ili ženi. Ali, nije baš uvijek tako.

Danas vam donosimo priču o muškarcu koji je u dobi od 92 godine oženio djevojku kojoj je samo 22 godine.

Muslai Mohammed je inače jedna od poznatijih figura u svom selu u Iraku, i eto on se odlučio ženiti tri godine nakon što mu je preminula prošla žena, koja je imala 58 godina.

“Ostao sam sam kada mi je moja voljena preminula i otišla od mene. Nije bilo nikog sa kim bi provodio dane, imao malo zabave i užitka. Ona mi je Bog poslao nju, za moj užitak i moju sreću, da li je to loše?”

Muna al-jabouri, njegova nova supruga je rekla: “Prihvatil sam da se udam kada sam vidjela njegovu sliku i shvatila sam tada šta mi je sudbina.”

Vjenačnje se održalo, oboje su bili presretni i sa uzbuđenjem su čekali svoju prvu bračnu noć. Ona se sredila kako bi mogla udovoljiti svom novom mužu, a on je u punoj snazi ušao u sobu. Premda je sumnjala da će mu njegove godine predstavljati problem u krevetu, rekla je nešto što ga je razljutilo.

“Kada smo završili odnos ležali smo u krevetu i kazala su mu, onako bez razmišljanja, kako sam imala mnogo muškaraca koji su nekoliko godina mlađi od njega, ali da je on bio bolji. Uprkos tome on se naljutio na mene jer je mislio da sam nevina i da mi je on prvi.” kazala je ona.