Zanimljivosti

Zar i ovo: Djed (92) se oženio djevojkom (22), ali ono što se dogodilo prve bračne noći je NEOPROSTIVO. Naljutio se kada mu je OVO rekla (VIDEO)

Što se tiče ljubavi, mišljenja ljudi su uveliko podijeljena. I dok neki vjeruju da ljubav s godinama ne bi trebala biti ograničena (sve dok, naravno, nije nešto protuzakonito), drugi opet tvrde da su takvi odnosi nemoralni i bolesni.

Naravno, u najvećem broju tih slučajeva, kada je dobna razlika između dva partnera ogromna (50 i više godina) i ukoliko je stariji partner finansijski dobro situiran, prava namjera mlađeg partnera svima je jasna, bilo da je riječ o muškarcu ili ženi.  Ali to nije uvijek slučaj.

Danas vam prikazujemo priču o muškarcu koji se u 92. godini svog života oženio djevojkom koja ima svega 22 godine.

Muslai Mohammed jedna je od najpoznatijih ličnosti u malenom selu u Iraku, a na vjenčanje se odlučio tri godine nakon što je  umrla njegova 58-godišnja supruga.

“Ostao sam potpuno sam kad je moja voljena umrla i napustila me. Dane nisam imao s kim provesti, malo se zabaviti i uživati. Poslao mi je Bog sada nju, zbog mog zadovoljstva i moje sreće, je li to loše? “

Muna al-jabouri, njegova nova supruga, kazala je: “Pristala sam se vjenčati za njega kad sam vidjela njegovu sliku i tada sam shvatila da je to moja sudbina.”

Vjenčanje se održalo, oboje su bili presretni i željno su iščekivali prvu bračnu noć. Uredila se kako bi mogla ugoditi svom novom mužu, a on je ušao u sobu punom snagom. Iako je sumnjala da će mu godine predstavljati problem u krevetu, rekla je nešto što ga je naljutilo.

“Kad smo završili sa intimnim odnosnom, ležali smo u krevetu i rekla sam mu, bez razmišljanja, da moj bivši koji je toliko godina mlađi od njega, lošiji od njega u krevetu. Unatoč tome, bio je bijesan na mene jer je smatrao da sam nevina i da je on bio moj prvi.” rekla je.