Novo

ŽAO MI JE ŠTO IMAM SINA SA NJOM, SVINJA, MA I DA C*KNE… Šokantne reči Ivana Marinkovića, brutalno opleo po Miljani i izgovorio st*avične stvari!

Oni koji nisu upućeni, iako vjerujemo da je njih malo, Miljana je u drugom rijalitiju Parovi koji se emituje na Hepi televiziji, upoznala Ivana Marinkovića koji je bivši muž naše poznate pjevačice Goce Tržan, u kojeg se zaljubila, i sa kojim je ušla u vezu, a onda je i ostala u drugom stanju. Međutim njih dvoje nikako nisu mogli zajedno pa su se razišli, a Miljana je rodila sina Željka, o kojem se sama brine uz pomoć njenih roditelja Siniše i Marije.

Znamo da Ivan nikako ne viđa svog sina, i mnogi su ga zbog toga i osudili, a u medijima se inače pojavila informacija da će i on da bude jedan od novih učesnika šeste sezone Zadruge, a pisalo se i da je Miljana već potpisala ugovor, tako da nam ostaje da saznamo šta je zapravo istina, i šta će se desiti. On je prokomentarisao situaciju u kojoj se Miljana nalazi, pa je rekao da je ona trebala da se potrudi da smrša, a ne da ide na operaciju, pa ju je nazvao raznim pogrdnim imenima, rekao je da je ona svinja, i da mu ne bi bilo žao i da ona umre.

Ove njegove riječi šokirale su sve, jer nebitno u kakvim su oni odnosima, ipak je ona majka njegovog sina, i žena sa kojom je on bio u vezi jedno vrijeme. Tako je on rekao sljedeće: “Dozvolila je sebi da izgleda kao svinja. Umesto da je smršala, ona je otišla na operaciju. Debil! Baš ništa me ne zanima o njoj. Ne interesuje me, znam da je bila loše. Ma i da umre, neće mi biti žao, ne mogu da lažem!” rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.