Novo

“Zanemarila sam obrazovanje zbog karijere” Ove naše pevačice nemaju završenu NI SREDNJU ŠKOLU! ŠOKIRAT ĆETE SE KO JE SVE NA LISTI…

Naša domaća javna scena zaista je bogata sa jako kvalitetnim glumcima, pjevačima, i svim ostalim umjetnicima iz drugih segmenata društva. Međutim, ono što svi mi znamo jeste da za jednu uspješnu karijeru treba i dosta truda, muke ali i raznij odricanja, jer uvijek nešto mora da ispašta. Tako ćemo mi u nastavku da pišemo o nekim našim poznatim pjevačicama koje u domenu obrazovanja i nisu toliko jake, dok sa druge strane imaju nevjerovatne karijere.

Prva o kojoj ćemo da pišemo u nastavku jeste poznata mlada pjevačica Aleksandra Prijović, koja je izgradila nevjerovatnu karijeru, ali ona nije uspjela da završi srednju školu, a jednom prilikom na ovu temu ona je rekla sljedeće: “Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu”, rekla je ona, a onda je dodala i ovo:

“Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu”. Pored nje, još neki poznati pjevači koji imaju samo osnovno obrazovanje su: Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje. Ostatak teksta pročitajte ovde.