Zanimljivosti

ZAMRZLI SU TIJELO SVOJE KĆERKE: SVI ih osuđuju, a priča koja se krije iza toga zaledit će vam KRV U ŽILAMA (FOTO)

Ljudi su veoma povezana bića koja su totalno ovisna o drugima, barem u vidu socijalizacije, a glavni stub definitivno svakog društva je porodica.

Kad izgubite voljenu osobu, vrlo je teško emocionalno se od toga oporaviti i svi se slažu da je daleko najgore ako je roditelj doživio gubitak svog djeteta, a oni koji su nažalost imali ovakav slučaj znaju da nema veće boli i gubitka od ovog.

Roditelji bi učinili sve da nekako pomognu svojoj djeci, naročito kada su im djeca bolesna i kada im je život u opasnosti. Potrebna je najviše snage kako bi čovjek mogao iz dana u dan gledati kako mu dijete odlazi ispred očiju i da mu ne može pomoći. Kad je riječ o neizlječivim bolestima kod djece, roditelji do zadnjeg trenutka gaje kakvu takvu nadu da će se oporaviti, a kad se to ne dogodi, mnogi pronalaze druge i pomalo čudne načine za borbu protiv tuge i praznine koja im se pojavila u životu.

Jedna curica iz Tajlanda po imenu Ajnc imala je težak oblik maligne bolesti koja je zahvatila kompletan njezin mozak i njezini su roditelji učinili sve da pronađu način da se ona nekako oporavi. Njezina je bolest otkrivena prije šest godina i tada je bolest već bila vrlo uznapredovala i tumor joj se proširio na čak 11 cm mozga. Liječnici su odmah rekli njezinim roditeljima da curica vjerovatno neće preživjeti i maksimum koji su mogli predvidjeti je još pet godina života.

Međutim, njezini roditelji nisu odustali, a sljedećih je godina na maloj Ajnci izvedeno 12 operacija i podvrgnuta je velikom broju zračenja i hemoterapije. Međutim sve je bilo uzalud i mala Ajnc je preminula na kraju. Njezini su roditelji tada odlučili da njezino tijelo neće biti pokopano, već da će biti kriogeno smrznuto, jer su se nadali da će jednog dana tehnologija ipak toliko napredovati da će je moći oživjeti.