Žena čiji identitet nije naveden, našla se u lošoj finansijskoj situaciji pa se obratila prijateljici za pomoć, a zbog onoga što je dobila, ostala je potpuno šokirana, a poslije ju je obuzela ljutnja. Naime, dar koji je trebao da joj bude od koristi, nije mogla uopšte upotrijebiti. Prijateljica ju je baš razočarala, a evo o čemu se radi:

Pare, novac, zarada, dinari, dinar

Pare, novac, zarada, dinari, dinar, Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema njenim rječima, kada je prijateljici rekla da je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, prijatno se iznenadila kada joj je prijateljica donijela dvije kese pune namirnica, da bi joj navodno olakšala dane u krizi. Prijateljica joj je rekla da su to njene neželjene zalihe, a ova je mislila da će njoj koristiti i nije joj padalo na pamet šta bi to moglo biti unutra.

Najprije je  bila dirnuta kada joj je  donijela kese, ali kada ih je  otvorila, unutra je vidjela načetu, pokvarenu, staru i buđavu hranu, što ju je zaprepastilo. Hljeb je bio buđav, neke od tegli su bile otvorene ili im je rok već odavno prošao, a povrće je bilo daleko od svježeg. Iz dvije velike kese sa namirnicama koje joj je dala samo dvije stvari nisu završile u smeću nakon njenog odlaska….

Jedna žena predložila joj je da nešto preduzme, kao i da prestane da ćuti jer tako neće ništa postići time.

– Ovo je grozno. Pozovi je kod sebe na ručak napravljen od sr*nja koje ti je dala i vidi kakav će joj izraz lica biti kad shvati šta ju je snašlo!

Alo.rs