Vozač automobila marke BMW, verovatno zbog klizavog kolovoza i usled neprilagođene brzine, zakucao se u banderu i jutros oko 4 časa kada je i došlo do incidenta, bukvalno je iščupao banderu iz zemlje u Ulici Dušana Popovića u Nišu, inače u blizini niške pivare.

Kako piše Blic, automobil se kretao ka Pivari iz pravca Trošarine, kada je prešao na suprotnu stranu u visini nekadašnje kasarne i udario u banderu, a pretpostavlja se da je uzrok svemu klizav kolovoz i neprilagođena brzina. Saznaje se da je vozač posle udesa ostavio svoj automobil i pobegao, dok je policija deo ulice Dušana Popovića gde je došlo do udesa, od raskrsnice sa Igmanskom do Avalske blokirala zbog opasnosti da padne na kolovoz iščupani stup javne rasvete koga su samo kablovi držali.

Radnici elektrodistribucije izašli su na lice mesta oko 7.30 časova, koji će na bezbedan način ukloniti iščupanu banderu.

U tom delu ulice je zbog obavljanja ovih radova i struja isključena, te je u potpunosti ova ulica zatvorena za saobraćaj više od četiri sata, dok se vozila na susedne pravce preusmeravaju.

Iz policije kažu da trenutno ne mogu dati više informacija o ovom događaju, ali da će detalji udesa biti poznati javnosti nakon što se završi istraga.

Preporučujemo
Loading..