Već smo više puta pisali o glumici Meghan Markle i njenom tri godine mlađem mužu princu Harry-u koji su se vjenčali 2018. godine. Njihov život se prati redovno, svaki minut, naročito nakon skandala koji se desio.

Naime, ako se prisjetimo, oni su na samom početku ove godine izjavili kako se odriču svojih kraljevskih titula, te da zvanično napuštaju dvor i da će svoju sreću i normalan život da potreža preko bare. Ali, za sada i nema baš puno sreće ovaj bračni par.

Najprije natezanje sa kraljicom Elizabethom, pa onda i koronavirus. A sada i najnoviji šok. Naime, godine i genetike čine svoje, te je Harry počeo ćelaviti, što je totalno zgrozilo njegovu atraktivnu suprugu, zbog čega mu je ona postavila ogroman ultimatum. Ili će Harry ugraditi umetke ili će ona tražiti razvod braka.

Mediji prenose i da je Meghan sve više i više uzrujana kako koji dan prolazi zbog sveg većeg manjka kose na glavi njenog muža. Kosa mu posljednjih sedmica počela ubrzano opadati, a sve je počelo otkad su stupili u brak. Markle je uplašena sada da bi njen Harry mogao veoma brzo završiti kao njegov brat William, koji je za jako kratko vrijeme izgubio skoro kompletnu svoju kosu.

Izvor koji je blizak ovom bračnom paru kaže kako se Meghan Markle strašno boji činjenice da bi njen muž Harry vrlo brzo mogao završiti kao William, a ona se na njegov izgled naprosto zgražava. Međutim, veći dio svjetske, a kompletna britanska javnost je ovo ponašanje Meghan Markle nazvalo krajnje sramotnim i užasnim, te da se Harry nema potrebe stiditi svog manjka kose što je stvar koja je potpuno prirodna i koja se dešava ogromnom broju muškaraca njegovih godina na cijelom svijetu.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.