Novo

Zagolicalo je nešto u UHU, a kad su stavili pincetu unutra, izvadili su nešto što izaziva JEZU! AUUU ŠTA JE OVO?! (VIDEO)

I danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, koja nam dolazi sa društvenih mreža, a riječ je o jednom video snimku koji je za vrlo kratko vrijeme postao viralan, i koji je zapalio društvene mreže, a komentari ispod istog samo su se nizali. Dakle kako ste i sami po naslovu mogli zaključiti pišemo o jednoj ženi koju je neštp golicalo u uhu, a onda kada su uzeli pincetu i pokušali da vide šta ima, šokirali su se prizorom.

Današnja priča nam dolazi iz Portorika, a riječ je o jednoj ženi, koja je proživjela velike muke, nakon što joj se vjerovali ili ne živi rak zaglavio nekako u uhu, i koji su nakon velikih muka jedva izvukli iz njenog uha. Video snimak zgrozio je mnoge ljude širom svijeta, koji su pogledali ovaj snimak, koji je zaista nevjerovatan. Dakle kako smo već napisali žena je osjetila da je nešto golica u uhu, a onda je jedna druga osoba uzela pincetu i sa njom pokušala to nešto da izvadi iz uha, ne znajući šta se unutra nalazi.

Na video snimku se vidi jedna osoba koja drži pincetu i pokušava da izvadi uljeza iz uha, a kako je žrtva navela, ona pretpostavlja da joj je maleni rak ušao u uho, nakon što je ona ronila nedaleko od San Huana. Svakako da je bila mnogo uplašena, a muškarac koji pokušava da joj pomogne, nekako je uspio da je smiri da bi izvadio životinju. Kako navode tamošnji mediji, žena je već sutradan bila potpuno dobro i mogla je da nastavo sa uobičajenim aktivnostima. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo.