“Zadruga” je još uvijek ubjedljivo najgledaniji program u regionu, a naročito u posljednjih 2 mjeseca, odnosno od kada je na ovim prostorima zavladala pandemija koronavirusom.

A koliko je gledan i cijenjen ovaj program dokazuje činjenica da je kvazi pseudo naučnik Željko Mitrović rezervisao još jednu, četvrtu, sezonu i da je jasno da će jedan od učesnika sezone koja treba krenuti na jesen biti Kristijan Golubović kojem je već uplaćeno 150.000 eura za učešće.

.

Mi vam danas donosimo jedan veoma zanimljiv događaj koji je zasigurno obilježio ovu, tekuću, treću sezonu, a sve se dogodilo ne tako davno. Sve je započelo kada je potpuno neočekivano nestala je čitava vreća krompira iz imaginarijuma, a Stefan karić i Stefan Kandić su se prethodno vratili iz nabavke, pa je nastala totalna konfuzija.

Kako se kasnije ispostavilo, Mensur Hajdarpašić je ukrao vreću i naravno vješto svalio krivicu na svoju dvojicu kolega istoimenjaka, koji su zamalo stradali ni krivi ni dužni. Međutim, Zorica Marković, koja je tu stariješina i osoba sa najdužim rijaliti stažom (wow, uspjeh) je naredila Mensuru da kaže kod koga je sakrio krompir.

Ispostavilo se na kraju da ga je Mensur zakopao u štali gdje se nalaze životinje. Zamislite sada kakvu su oni zarazu dobili sada, kada vjerovatno jedu taj isti krompir koji je bio sakriven među balegama i ostalom đubretu, među svim tim svinjama, kokoškama i kozama? Šta god da je, gore je od korone vjerovatno.

Da li će glupost jednog učesnika doći glave sve prisutne? Vidjet ćemo.

Preporučujemo