Novo

ZADRUGARI UGLEDALI SANJU PRE OPERACIJA! Šok scene u Beloj kući, javno prikazani i intimni odnosi Grujićeve i Cara: DALILA ZANEMELA OD ŠOKA! (VIDEO)

Za kraj ove sedmice donosimo vam novosti koje nam dolaze iz Zadruge, koja je evo skoro devet mjeseci jedna od glavnih tema u domaćim medijima. Polako se bliži kraj, a kako je to inače tradicija pred sami kraj zadrugari imaju priliku da gledaju video snimke svojih uspomena, gdje je prikazano sve ono što su oni radili proteklih mjeseci.

Upravo su sinoć zadrugari imali priliku da gledaju specijalnu emisiju “Uspomene zadrugara”, gdje je prikazano sve ono što su oni radili proteklih mjeseci kako smo već naveli na samom početku, a mi ćemo se u nastavku baviti uspomenama zadrugarke Sanje Grujić koja je kako znamo bila jednu noć sa Filipom Carem, što je prikazano u njenim uspomenama. Naime, na samom početku prikazano je njeno djetinjstvo čemu se ona itekako obradovala, a onda su kako zadrugari, tako i sami gledaoci imali priliku da vide kako je to ona izgledala prije svih operacija.

Zatim je uslijedio i najzanimljiviji dio, a to je njen odnos sa Filipom Carem, pa kada je prikazano kako se oni ljube, samo se nasmijala, dok sa druge strane Filip i Dalila baš i nisu bili oduševljeni zbog ovog priloga.  Prikazane su i uspomene većine zadrugara, pa smo tako imal priliku da vidimo i uspomene Dalile Dragojević gdje su između ostalog prikazani svi momci sa kojima je ona bila, kao i brak sa Dejanom, dok se ona naravno najviše obradovala dijelu gdje je bila sa svojim roditeljima. Evo i sami pogledajte kako su izgledale Sanjine uspomene, kao i reakcije zadrugara, pa nam vaša mišljenja o ovome pišite u komentarima ispod.