Zanimljivosti

ZABRANIO SAM DEVOJCI DA KORISTI TAMPONE, INAČE ĆU JE OSTAVITI: Otkrio neočekivani razlog i pokrenuo lavinu komentara!

Na društvenim mrežama se može naći sve i svašta,različitih priča i događaja a neki ljudi to koriste kao mjesto za iznošenje svojih problema i traženje savjeta za djelovanje.

Kao mreža Reddit na kojoj je nedavno jedan mladić ispričao jednu veoma neobičnu priču. Intimnu priču koja se njegovoj djevojci nije baš dopala. naime ,on je ispričao kako je zabranio svojoj djevojci da koristi tampone tokom menstrualnih dana. Razlog za to je što smatra da ona to radi neodgovorno,da ne zna pravilno da koristi tampone.

“Ne želim da budem pogrešno shvaćen, ja nemam ništa protiv da žene upotrebljavaju tampone za vrijeme “onih dana”. Samo ne želim da moja djevojka to koristi”, započinje svoju ispovijest ovaj mladić.

“Moja devojka stavi tampon naveče pred spavanje,onda taj tampon nosi čitav naredni dan, i to bez mijenjanja. Zato se i brinem,strah me da će tim nemijenjanjem tampona često ona će narušiti svoje zdravlje. Bojim se da može doći do sindroma toksičnog šoka”, napisao je momak.

“Ne znam šta je razlog,to da je zaboravna ili nema pojma koliko to može da bude opasno? Kada sam joj rekao da bi trebalo da prestane koristiti tampone,poludjela je. Optužila me da želim da kontrolišem njen život i da nemam pravo da joj govorim šta će da radi sa svojim tijelom. Nikada do sada nisam zahtijevao od nje, ali sam sad odlučan da istrajem do kraja i mislim da više nećemo biti zajedno ako ne prestane da koristi tampone”, napisao je on.

Njegova objava pokupila je više od 2.000 komentara!Različitih komentara od toga da je u pravu do onih koji kažu da njegova djevojka treba sama da odluči o tome.