Novo

ZABRANA POJAVLJIVANJA NA PINKU: Pogledajte KO OD JAVNIH ličnosti više nema PRAVO učešća u Zadruzi!

Dešavanja na našoj domaćoj javnoj sceni poslednjih nekoliko dana bukvalno je eksplodirala, pa se tako na nekoliko frontova desilo dosta novih situacija, o kojima domaći mediji brije već danima, a skandal koji je ipak najviše privukao pažnju javnosti jeste novi estradni rat dvijr pjevačice Ane Nikolić i Milice Pavlović i to sve zbog pjesme “Provereno”, a vjerujemo da i sami znate šta se tu sve izdešavalo, a i mi smo pisali o tome.

Naša današnja tema bit će rijaliti Zadruga, koji je također poslednjih dana bio tema medija, i to zbog Marka Osmakčića koji je na skandalozan način napustio rijaliti i pobjegao iz Srbije u Švajcarsku, a sve je on uradio u dogovoru sa njegovom porodicom, sa kojima je imao tajnu riječ koja je bila šifra, i koju je on izgovorio, a njegovi napolju su znali da je vrijeme da ga izvuku napolje, tako da su lažirali smrt njegovog oca Franje. Nakon toga u medijima se pojavila informacija da je njemu zabranjen ulazak u Srbiju, ali i da će da bude tužen od strane Pink televizije. Zadruga traje nekoliko godina, i kroz rijaliti prošlo je dosta ličnosti, kako poznatih isto tako i onih anonimnih.

Mnogi od njih su zbog svog ponašanja zauvijek zatvorili vrata ružičaste televizije, a mi ćemo vam u nastavku da navedemo neke od njih: Marko Osmakčić, Paula Hublin, Monika Horvat, Dorotea Jovanović, Marko Miljković, Vladimir Tomović, Jelena Krunić i Vuk Mob našli su se na listi “zabranjenih”. Kada govorimo o Dorotei Jovanović ona nje u Zadrugu 2 ušla kao potpuno nepoznata domaćoj javnosti, ali svojim učešćem ona se brzo istakla, a vjerujemo da se svi sjećate njenog sukoba sa voditeljkom Dušicom, kada je ona iznijela optužbe na račun produkcije. Ostatak teksta pročitajte ovde.