Novo

ZABORAVITE OSVEŽIVAČE, OVAKO ĆE VAM KUĆA UVEK MIRISATI PREDIVNO: SVI SU POLUDELI ZA OVOM JEFTINOM FOROM, I VI ĆETE! (FOTO)

U anstavku današnjeg članka govorit ćemo o trikovima , za koje ne sumnjamo da će vam olakšati vaše svakodnevne obaveze i kućanske poslove. Dakle , svesni smo da sa dolaskom interneta u celom svetu svakodnevno imamo priliku da posvedočimo mnogo čemu. Na sreću sve najnovije informacije su nam na dohvat ruke , pa više ne zaostajemo ni po čemu. Pored toga što su društvene mreže postale mesto za ispovedanje , pronađe se i neštto korisno , a što nam može pomoći svakodnevno.

Svesni smo da je se javnost opustila sa društvenim mrežama , pa se ponekad i preteruje sa nekim pričama , ali bilo kako bilo , svakodevno možemo da posvedočimo mnogo čemu. Kao što smo već na glasili internet je sa sobom pored loših stavri doneo i one dobre , a to je da su svakom trenutku možete da pronađete nešto što vam je u tom momentu iznimno potrebno , a da ne izađete iz kuće. Naime , kada vas neko upita šta je to prvo što osetite kada uđete u nečiji dom , sigurni smo da bi ste odgovorili da je to miris . Dakle , miris pokazuje da li neko vodi računa o higijeni i čistoći doma ili se vodi onim da prikrije vidljivo. Dosta je proizvođača na današnjem tržištu , pa danas na policama marketa možete da pronađete razne , od onih na vremensku odgodu , do onih koji celo vreme ispuštaju miris.

Svesni smo da je to sve svakako potrebno svakome od nas , ali i da odnosi mnogo novca. Upravo zbog toga jedna korisnica društvene mreže Tik Tok je odlučila da sa svojim pratiocima podeli jedan način kako dom da miriše , a da to ne košta puno. “Nemojte da bacate mirišljave štapiće kada se istroše. Umesto toga, sipajte malo omekšivača za veš u praznu bočicu, dodajte vode, a zatim vratite štapiće u bočicu”, rekla je ona u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama.