Novo

Zabolelo je uvo i zamolila ćerku da pogleda, onda usledio ŠOK: “Mogla sam da osetim KRETANJE” (VIDEO)

U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo na neki način o zdravlju , odnosno o jednom organu na koji posebno pažnja treba da se skrene . Naime , zdravlje organizma je važno za normalno funkcionisanje , pa ono treba d avam bude prvo u planu , jer bo lestan čovek ne može ni da obavlja obaveze koje vam je život nametnuo . Ono na šta čovek ne može da utiče to je ponašanje u snu , a nekoliko stručnjaka nakon provedene analize istaklo je da čovek u snu , za života , pojede bar tri pauka , a da toga nije ni svestan.

Dakle , verujemo da sad već znate da ćemo da govorimo o zdravlju ušiju , a sve jer je to jedan od najosetljivij organa , jer je otvoren i kao takav podložan je infekciji više nego ijedan drugi. Dakle , na društvenim mrežama možemo da vidimo jasan prikaz ovog problema , a gde najveći problem predstavlja ulazak insekata u ušnu duplju. Dakle ,mi ćemo danas da vam donesemo jedan zanimljiv snimak , a koji je za kratko vreme postao viralan , te je reč o ženi koja je pokazala šta joj je ušlo u uho dok je spavala.

Dakle .ovaj slučaj je se desio u Indiji , a doktori su nakon intervencije pronašli pauka u uvu. ” Bila sam prestravljena jer sam mogla da osetim kretanje nekog stvorenja u uhu. Gušila me je akutna bol u uhu praćena oštrim bolovima. Ništa mi nije padalo na pamet i skamenila sam se kada mi je doktor potvrdio prisustvo pauka u uhu – rekla je užasnuta Lakšmi.