Nemanja Stamanović Žabac, završio je u zatvoru Zelengora u Sremskoj Mitrovici prije par dana, odmah nakon što ga je supruga prijavila da je on uznemirava.

Ovaj bivši učesnik “Parova” sada ima zabranu komunikacije sa svojom porodicom do 9. februara, a njegova divna supruga je, prema njegovim riječima, odlično iscenirala i izrežirala tu situaciju da bi ga prikazala kao nasilnika. Stara žaba je dobila 15 dana pritvora, ali planira da se vrati u svoju vilu u Zemunu, i želi da bude sa svojom ljubavnicom Milijanom Božić, za koju kaže da je voli svim srcem, i da jedva čeka da je ponovo vidi.

“Jedno je sasvim sigurno, nisam nasilnik. Situacija je jednostavno bila takva da sam saznao da moj sin Stefan nije mogao da koristi svoj mobilni telefon, jer njegova divna majka nije željela da plati račun, pa su ga zato ovi za struju isključili. Išao sam tamo da mogu platiti taj dug i nakon toga poslao sam mu odmah poruku “Stefi, mobilni ti je plaćen, volim te, tata” Tada je moja udarena žena pročitala poruku i odmah me prijavila policiji.”

“Kada je sudija pročitao poruku koju sam joj dao, morao me je kazniti minimalnom kaznom, jer je zabrana komunikacije sa porodicom još uvijek bila na snazi i važila do 9. februara, što sam, naravno, prekršio poslavši gornju poruku, iako sam se samo brinuo za svog sina.” – objasnio je Nemanja. Takođe je rekao da će uskoro izaći iz zatvora, a nakon toga planira da se vrati u vilu u kojoj je njegova velika ljubav Milijana.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.