Showbizz

Za sebe kaže da je BOGINJA LEPOTE, nešto najlepše što je BOG mogao stvoriti: Ovako je RUŠKA JAKIĆ izgledala nekada! (FOTO)

Ruška Jakić je oduvijek privlačila pažnju javnosti, naročito svojim specifičnim stilom oblačenja i šminkanja.

Snažna i baš izražena šminka, koja naročito ističe njezine oči i usne, Ruškin je jasan znak prepoznavanja. I dok joj neki zamjeraju što koristi uvijek prejake boje, drugi joj ipak “skidaju kapu” zbog njenih godina koje ona, mora se reći, savršeno nosi. U 82. godini svog života započela je lavinu komentara kada je objavila da se po četvrti put udaje, ovaj put za jednog talijanskog grofa.

Poznata srpska voditeljica, bivša manekenka i modna kritičarka ne mari previše za zle komentare, već nastoji da živi punim plućima. Obožava putovati, prati aktuelne modne trendove, baš kao i u mladosti. A slike koje su preplavile društvene mreže pokazuju i kako je izgledala kad je bila u cvijetu mladosti.

U mladosti je Ruška stvarno baš jako pazila na odjeću, slijedila je redovno tadašnje modne trendove, a obožavala je i puno eksperimentirati sa svojim izgledom i stajlingom. Njezina fotka na kojoj pozira skroz gola u prozirnom kombinezonu dobila je brojne pohvale obožavatelja, prije svega zato što je Ruška uvijek, cijeli svoj život, nastojala biti svoja, drugačija i barem originalna. Više puta je i pominjala da sebe smatra fantastičnom, da sebe vidi kao fatalnu ljepoticu, Boginju ljepote, pa čak i ako nešto najljepše što je Bog mogao da stvori.

Naravno, postoje, s druge strane, i oni koji to baš i ne vide tako i koji i nisu baš njeni fanovi. Oni pak stvare da Ruška pretjeruje u svojoj narcisoidnosti i da zapravo i nije toliko lijepa koliko je ubijeđena da jeste. Šta vi mislite?