Showbizz

Za sebe govori da je savršena žena: Bila je ljepotica, a pogledajte je sada. Uslikali je na ulici: Unakazila se plastičnim operacijama: Znate li ko je ona?

Svi već jako dobro znamo kako su plastične operacije danas, kako među poznatim, tako i među običnim ljudima veoma popularne, jer je to danas postalo jako pristupačno, daleko više nego u prošlosti.

Ali, ako ste riješili da napravite taj veliki korak, odnosno da na sebi nešto modifikujete, onda naravno morate znati pod čije ruke zapravo idete, tj. jako je važno kakvu reputaciju ili na kakvom je glasu taj doktor koji će imati čas da vas plastificira. Inače su moguće neke zaista neželjene stvari, pa može biti ostvaren i kontraefekat. Također se ne preporučuje da se neke operacije ponavljaju, obzirom da je svaki put rizik sve veći.

Jedna od najljepših manekenki prije par godina je upravo zbog jedne takve greške i gluposti danas izgleda potpuno drugačije, te je dobila epitet kraljice plastične hirurgije.

Ona se zove Katie Price, a zadnjih godina je svi znaju zbog njenih mnogobrojnih plastičnih operacija, zbog čega je konstantno na meti kritika. Javnost je ostala u šoku kada je ona zapravo sebe opisala kao “savršeno ljudsko biće”.

Javnost se bukvalno zgražava zbog ogromnih ožiljaka na njenom licu. Majka petero djece (iz tri braka) je poslije zadnje (za sada) operacije bukvalno počela plakati kada je vidjela kako joj se prisutni smiju.

Ali sama je kriva. Iako su je doktori cijelo vrijeme upozoravali da prestane, ona je uporno nastavljala da se operiše i eto.

Danas, doduše, ona ipak misli da je prelijepa, a mnogi se zapravo pitaju da li je ona još pshički zdrava. Kruže priče kako će vrlo brzo i djecu podvrgnuti plastičnim operacijama čim budu imali dovoljno godina.