Bora Drljača, poznati srpski lokalni pjevač, operisao je nedavno maligno oboljenje, a sada za sebe kaže da se uspješno oporavlja i da se osjeća nepobjedivim i neuništivim. Ne osjeća bol, kaže, a veoma je sretan što mu je bolest bila otkrivena na vrijeme.

“Auuu, dragi moj. Vi ste se oprostili već od mene, ali zaboravili ste da je Bora Drljača neuništiv. Već za 7 dana ću opet da barim mačke, ovakvom zavodniku niko ne može da odoli. Nemam više nikakve probleme zahvaljujući doktoru, mom dobrom prijatelju koji je ovdje glavni. Svi me od osoblja gledaju kao da sam Bog. Za par dana idem kući.” objasnio je on.

“Govorio sam svom Eri da me nešto bole leđa, ali to je od previše gimnastike u krevetu. Znate ipak godine čine svoje, a djevojke vole da to bude divlje u krevetu. Otišao sam nedavno kod svog doktora na redovni pregled bubrega. Skener je nažalost uočio da imam maligno oboljenje na debelom crijevu. Sve smo regulisali po kratkom postupku”.

Bora Drljača, samoprozvani kralj narodne muzike i “najveći zavodnik na estradi” kaže da je sretan što raak nije napao organe, što je definitivno olakšalo operaciju. Sad se već uveliko oporavio od operacije, i jedva čeka da opet bude aktivan.

“Doktor je rekao da narednih dana malo smanjim seksualne aktivnosti. Suzdržat ću se nekako, jer je zdravlje ipak najbitnije. Ali čim prođe malo vremena krećem opet u akciju. Žene će da skiče ispod mene, ovo je poruka za sve vrele djevojke. Vraća se Bora jači nego ikad, neuništiv sam.”

Preporučujemo