Da, dobro ste vidjeli ovaj naslov, a sigurno je istina: Sok slavnog austrjanca izliječio je preko 45 000 ljudi, kakav sok? Otkrićete ostanete li uz ovaj članak s nama.

Tokom tih 42 dana ćelije karinoma gladuju i umiru kako se zdravlje kompletnog organizma poboljšava, tvrdio je Rudolf Bros, koji je izliječio više od 45.000 ljudi. Rudolf Bros iz Austrije cijeli je život proveo pronalazeći najbolji prirodni lijek za raak. Napravio je poseban sok, koji je dao izvrsne rezultate u liječenju ove bolesti, koja se bukvalno pojavljuje kao znoj na rukama.

Prema njegovom mišljenju, raak može preživjeti samo uz pomoć proteina. Stoga je “Lijek – 42 dana” razvio kao tip posebnog posta tokom kojeg se piju samo čajevi i poseban sok od povrća, a glavni sastojak je cvekla. Tokom tih 42 dana, ćelije raaka gladuju i umiru, dok se zdravlje cijelog organizma poboljšava.

Sok se proizvodi samo od organskog povrća. Sok se može napraviti kod kuće od domaćeg povrća.

Sastoji se od cvekle (55%), mrkve (20%), korijena celera (20%), krompira (3%) i rotkvice (2%). Važno je napomenuti da se sa sokom od cvekle ne smije pretjerivati, već ga treba uzimati onoliko koliko tijelo u ovoj terapiji zahtijeva.

Cvekla je već tradicionalni i dobro poznati lijek za leukemiju. Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain koja ima antikancerogena svojstva. Terapija cveklom, koja uključuje svakodnevno uzimanje soka od cvekle ili sirove kaše, dokazano ima pozitivan učinak na leukemiju i mnoge druge vrste raaka, o čemu svjedoči na hiljade ljudi.

Preporučujemo
Loading..