Lijepo je rečeno da je đubre jednog čovjeka, blago drugog i Ričard Ejken je definitivno vrsta osobe koja je to razumijela i postupila po tim principima.

Ričard je od malih nogu ima želju da živi u maloj brnavi pored šume, ali u svim svojim prethodnim pokušajima da kupi neku, shvatao je da nema dovoljno novca. Tačnije, sve dok mu vlasnik stare, urušene brvnare u Mizuriju nije ponudio besplatno sasvim besplatno. Nakon insistiranja da plati bar simboličnih 100 dolara, Ričard je veoma brzo okupio svoju porodicu da mu pomognu i “bacio” se odmah na posao.

Brvnara je napuštena i urušena još od davne 1990. godine. Još gore je izgledala njena unutrašnjost. Ričard je bukvalno morao da krene ispočetka. Jedina prednost ta da je drvo ipak bilo u prilično dobrom stanju. Lokacija brvnare je bila idealnam a on i njegova porodica su napravili čak i jezero iskoristivši prirodni izvor koji se tu nalazio. Sazidali su i dok, a onda je došlo vrijeme i za prikolicu. Ričard je podigao temelje i tako napravio podrum koji će koristiti kao skladište za hranu. Sazidao je terasu koja se u potpunosti uklapa u okruženje. Kamin je zidao ciglu po ciglu, iskoristio je srušeno drveće kako bi napravio unutrašnje stepenice.

Detaljnije pogledajne u narednim slikama:

 

 

Zar ne izgleda odlično? Kakvo savršeno i predivno mjesto na kom možete da se opustite i uživate poslije dugačkog i napornog dana!

 

Preporučujemo
Loading..