Novo

VUČIĆ U ŠOKU! Odlazi mu još jedan čovek, Dačiću UGROŽEN ŽIVOT! EVO u kakvom je stanju (FOTO)

Predsjednik Srbije i glavni čovjek Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić bio je iznenađen događajima u SPS-u, koji vodi Ivica Dačić.

On je sasvim sigurno najveće otkriće koje je Srbija doživjela u zadnjih 10 godina. Jer, Ivica Dačić jedan je od Vučićevih bliskih suradnika u zadnjih par godina, a pravo političko zadovoljstvo doživio je na političkoj sceni Republike Srbije, a došao je i na mjesto ministra vanjskih poslova ove zemlje.

Sve što je povezano s poslom izvan Srbije, Aleksandar Vučić sve ostavlja Ivici Dačiću jer mu u potpunosti vjeruje. Ivica Dačić poznat je i kao jedan od najkontroverznijih političara u Srbiji, a njegova je stranka prilično dobro prošla na nedavnim izborima. Razmišljao je u nekim mogućnostima da se kandidira za novog premijera Srbije, ali sam predsjednik Aleksandar Vučić uopće ne želi čuti za tu opciju.

Ali, SPS i SNS nisu baš u dobrim odnosima, tako da od koalicije najvjerovatnije na kraju neće biti ništa. Kao što znamo, Ivica Dačić je dijabetičar i par je dana bio u totalnom haosu s posla, bio je vrlo nervozan, a kad je mjerio šećer u krvi, imao je više od 20, što je zaista užasna brojka. Morao je odmah otići liječniku koji mu je dao ispravnu terapiju i naredio mu da obavezno ostane kod kuće nekoliko dana.

Stres više nije dopušten, jer je u takvim situacijama zdravlje zasigurno najvažniji segment svake osobe. A prije 3 godine Dačić je završio i na VMA zbog problema sa srcem jer se imao veliku svađu s stranačkim kolegom. Po svemu sudeći, Ivica Dačić mora se ipak malo više brinuti o svom zdravlju.