Zmajevi, bitke, svemir, vanzemaljci i odvažne avanture. Ljepota i čar naučno-fantastičnih romana i filmova leži u tome da vas mogu odvesti na druge svjetove, ali što ako biste mogli živjeti u drugom svijetu svaki dan?

Pa, Ed Bemis, umjetnik i nevjerovatna kuća iz Oregona uspjeli su nam to omogućiti. Na periferiji u podnožju Ashlanda, Oregon se nalazi u Shining Hand Ranchu, čudesni dom koji je toliko detaljan, prostran i glamurozan da je prikladan za plemiće iz neke omiljene knjige ili bajke.

Ovaj savršen dom iz snova potpuno je prilagođen lokalnim umjetnicima ali je i u potpunosti eko održiv. Prostor se grije i hladi pomoću geotermalne energije uz mogućnost solarnog grijanja bazena. Zamršeni ručni radovi su kamen temeljac svega što ovaj dom čini jedinstvenim i prelijepim.

Ed Bemis je proveo skoro 1.5 godinu u samim rezbarijenju brazilskih mahagonija ispred ulaznih vrata, a samo zamislite koliko im je vremena trebalo za ostale detalje koji se nalaze u kući.

Pogledajte ovaj dom o kojima mnogi mogu samo maštati, međutim ako imate 7,600,000 dolara za rezervaciju sve to moglo biti vaše.

 

This slideshow requires JavaScript.

Preporučujemo