Kriza dobrih vijesti iz showbiza  je prisutna, a dokaz tome je i prethodna sedmica, kada se na estradi apsolutno ništa skandalozno i masno ne događa.

Stoga smo prisiljeni otići na morske plaže na kojima su u ovo doba godine sve balkanske zvijezde, kako s glazbene tako i s kulturne scene. Tako je jednog dana jedan kolega srpski fotograf snimio kako Lepa Brena provodi toplo popodne sunčajući se na svojoj ogromnoj blještavoj jahti.

Da se vrijeme potpuno brine za Lepu Brenu, dokazuje da njen izgled u šestom desetljeću života izgleda bolje nego ikad (hvala plastici i botoksu), osim problema s korijenom kose jer se u posljednje vrijeme dosta gubi. Pjevačica je pokazala da se i dalje smatra jednom od najzgodnijih na lokalnoj pozornici, a istovremeno se mogla natjecati sa svjetskim zvijezdama, ništa joj ne nedostaje, pa čak jer i ona posjećuje redovno umjetnike plastike. Vitke i duge noge ostaju zaštitni znak Brene.

Čini nam se da što je starija Brena, to bolje izgleda, kako kaže, starija je, zgodnija je. Tinejdžeri i mlađi muškarci (ali i neke djevojke) propisno bale gledajući je, što njoj naravno samo dodatno podiže ego.

Vidjeli smo je nekoliko puta kako se odmara na jahti s velikim šeširom i naočalama, a niko nije mogao propustiti koliko je ova žena k’o nuklearna bomba. Doista izgleda savršeno i mogao bi se uskladiti taj izgled s tim starijim svjetskim top modelima poput Sidney Crawford, s entuzijazmom prepričava turist nedaleko od Brennine jahte.

Primijećeno je da u second hand buticima kupuje stvari koje koštaju samo nekoliko eura, čudno za jednu tako veliku zvijezdu?

Brena i Boba vole ljetovati na moru i tada praktički žive na svojoj jahti. Osim što su oboje veliki ljubitelji ribe i vina, radije se odmaraju na nekim zabačenim plažama daleko od očiju javnosti i tamo gdje ih paparazzi i mi pošteni novinari ne možemo vidjeti. Uskraćuju pravo javnosti da vide šta rade kada nisu na bini ili u studiju. Sramota.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo