Novo

Vreme je za promene, raskidamo! Marija Šerifović jasno i glasno stavila do znanja da je kraj (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o jednoj popularnoj pevačici koja je dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni , te važi za jedan od najboljih vokala ikada . Naime , reč je o Mariji Šerfović , a koja sa svojim tralentom predstavlja uzor brojnim mladim ljudima koji su u planu da se otisnu u mozičke vode. Naime , ono što se tiče njenog privatnog života , on nije baš poznat javnosti , jer od trenutka kada je se izjasnila kao pripadnica ge j populacije , ona se trudi da svoju intimu drži dalje od očiju javnosti . Naime , godinama je gotovo pa nemoguća misija saznati ko je to osoba pored koje se ova pevačica buudi , a kada je pred medijima , moglo bi se reći namerno izbegava pitanja o ljubavnom planu.

Dosta često je se pisalo o tome da je ona sama , ali to većinom i nije istina , ali ipak kome to ova pevačica izjavljuje ljubav , kao i sa kim planira budućnost znali su samo njeni najbliži. Tako je ona oduvek svoje emotivne partnerke vešto tajila , pa je zato ovaj javni raskid iznenadio sve.. Dakle , reč je o tome da je pevačica dala poverenje jednom timu kada je reč o njenim pesmama , ali kako je došlo vreme za novi album, tako je odlučila da promeni ekipu , pa je tako izjavila :

– Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradnicima a pre svega menadžmentom – napisala je zvezda.