Zanimljivosti

Vreme je da svi saznate KAKVA JE ŽENA Jelena Karleuša: Otvoreno pismo Nike Tošić o majci potrešće vas do srži (FOTO)

Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja je svoju karijeru izgradila na skandalima koji je stalno prate i za većinu kojih je i sama zaslužna. Ona se skoro svaki dan pominje u medijima iako već godinama nije snimila novi album i novinari su je prozvali malom od skandala dok ona sebe sama više voli nazivati balkanskom divom.

Karleuša već dugi niz godina nije objavila novi album ali joj uspijeva da njeno ime skoro svaki dan osvane u javnosti što zbog njenog privatnog života što zbog slika na društvenim mrežama gdje iznosi svoje stavove i svoja mišljenja o svemu i svačemu.Jelena je prije par dana podigla veoma veliku buru u Srbiji kada je gostovala na TV Pinku i osudila proteste koji se održavaju u Beogradu a nakon masakra koji su se desili početkom maja.

Kada pričamo o njenom privatnom životu poznato je d je najavila i razvod od svog supruga Duška sa kojim ima dvije kćerke Niku i Atinu,ali nije poznato da li je došlo do njega.Njena mlađa kćerka Nika je na Tik Toku postala mala prava zvijezda i ima veoma veliki broj pratilaca uglavnom svojih vršnjskinja kojim je postala uzor.Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja je svoju karijeru izgradila na skandalima koji je stalno prate i za većinu kojih je i sama zaslužna. Ona se skoro svaki dan pominje u medijima iako već godinama nije snimila novi album i novinari su je prozvali malom od skandala dok ona sebe sama više voli nazivati balkanskom diivom.

Jelena je veoma ponosna na Niku a to nam pokazuje i objava koju je pjevačica objavila to je bio Nikin pismeni zadatak koji je pisala o svojoj majci.Nika je navela da je ponosna na puno ljudi ali da je za nju najveći heroj njena majka koja svako jutro ustaje u sedam sati da bi je spremila za školu, priprema joj najukusniji doručak i kupuje joj sve što poželi.