Novo

Vreme je da PROGOVORIM! Prva ispovest Nikoline Pišek posle smrti muža: Taj čovek pomračenog uma…

U nastavku današnjeg članka dotaći se dobvro poznate teme , a koja je psoeldnjih emseci itekako mnogo aktivna u medijima. Naime , trenutak kada je preminuo Vidoje Ristović , muž popularne voditeljke Nikoline pišek povukao je mnogo pitanja . Dakle , vesti koje se tiču njegove smrti same su po sebi šokantne , a radi se o tome da je on dugo imao ljubavnicu koju je krio od očiji javnost , jer kakko i ne bi kad je bio u braku . Dakle , istoavilo se da je Danijela , njegova ljubavnica bila tu sa snjim kada je shvatila da on ne diše.

Podsećanja radi , godinu dana poslednju koju su proveli zajedno Vidoje i Nolina su proveli odvojeno , pa dok ej ona živela u Zagrebu sa njihovom ćerkom , on je bioo u Beogradu , pa je jasno da je imao vremena d apronađe drugu ženu . Međutim , sama smrt Vidojja uzburkala je odnos Miše Grofa sa snajkom Nikolinom , pa se o njemu govori i svašla . Nikolina se nije mnogo oglašavvala u poslednje vreme , ali je nedavno imala intervju , a na kojem je se dotakla raznih tema , pa je jedno od pitanja glasilo i ovo : “Kako je došlo do toga da voditeljski angažman dogovorite u Srbiji, tj. u Beogradu?”, a voditeljka je odgovorila sljedeće:

“Zadovoljna sam jer ulazim u ekipu kojoj verujem i u projekat koji zvuči veoma dobro. Zanimljiv je i radiću s nekim ljudima s kojima sam već sarađivala, a to čini da se osećam komforno, i to mi je u ovom trenutku potrebno. Isto kao što mi je potreban posao da se osetim korisno, živo i da skrenem misli. Shvatila sam u ovom periodu da sam sebi najbolja kad sam okupirana, slobodno vreme me tera na loše misli”, rekla je ona. Ostatak ovde.