Samoprozvana diva i pjevaljka Jelena Karleuša jedna je od najatraktivnijih šator artistkinja na domaćoj zabavnoj sceni.

JK ne samo da puno radi (puno priča), već pronalazi i vrijeme za odmor. Tako je s fanovima na svom Instagram profilu podijelila provokativnu fotografiju na kojoj pozira s još dvije djevojke između kojih leži na palubi jahte.

Djevojke leže pored Karleuše u jednodijelnim kupaćim kostimima, a ona je u sredini s vrlo oskudnim trbušnjacima, pa se pojavljuje skinuta, dok joj je gornji dio tijela prekriven ogromnim slamnatim šeširom.

Sliku možete pogledati OVDJE.

Podsjećanja radi, Miss Scandal se nedavno sukobila s bivšom voditeljicom HRT-a Hloverkom Novak Srzićem, nakon što je voditeljica iznijela svoje stavove o regionalnom koncertu folk zvijezda u makarskom klubu, gdje je i Jelena održala koncert.

Ovom prilikom se obratila prijateljima i priznala da pokušava dijeliti pozitivne vibracije na društvenim mrežama, ali da je te noći bila jako ljuta.

Kako je navela u postu, pokušali su napraviti sjajan program za Makarsko kulturno ljeto, preko operete do opere, klasične glazbe, rock ‘n’ rolla i vrhunskog jazza, a zatim su se žalili privatnim poduzetnicima koji su u grad dolazili u Petar Pan za zaradu od mjesec dana, i dovode tamo Karleuše svih fela, te zaključila da na koncu neki žele jedino po tome da je zapamte i obilježe njihov grad, a JK joj je uzvratila bez pardona.

Tom je prilikom nazvala gospođu iz Makarske turističke organizacije i, između ostalog, izjavila kako je čula da je ljuta što je tamo imala nastup i nazvala je cajkom. Karleuša je tada pojasnila da je cajkapogrdno ime žene koja izvodi muziku iz Srbije.

“Treba ti malo obrazovanja o tome ko sam. Nije da se Makarska zuji oko mene, to je cijeli svijet. Ne zato što smijem da pokažem gaće, već sam muzička diva, zvijezda koju milioni vole izvan Balkana”, obrazložila je Karleuša sa malo dozom narcizma.

IZvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..