Novo

Voljeni moj mužu, ja ti ČESTITAM: Goca Tržan Raši javno saopštila NAJLEPŠE VESTI posle 7 godina borbe (FOTO)

I dnaas za vas imamo jednu zanimljivu i simpatiču temu , a koja se tiče naše javne scene . Naime , prošlo je tačno sedam godina od trenutka kada su popularna pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković odlučili da se jedno drugom zareknu na vvečnu ljubav . Naime , toj ceremoniji su prisustvovali brojni prijatelji , kumovi i porodiuca , pa čak i pored toga što nisu bili sigurni da će oni da opstanu zajedno , te su im dali kratak rok trajanja.

Međutim , njihova ljubav je uspela da se odupre svim predrasudama , i prognozama koji su mnogi imali , pa je postajao vremenom sve skladniji , a oni su uspeli da se pored obastrane strasti ,ljubavi i poštovvanja , pohvale i sa uzajamni poštovanjem koje je iznimno važna. Također , mnogo tome može i da doprinese i to što je Raša , Gocinu ćerku iz prvog braka prihvatio kao da je njegova rođena , pa čak i pored činjenice da se nikada pevačica nije odlučila da mu podari i njegovo biloško dete . Naime , ipak oni sve u kompletu čine nepobedivim , a njihov braj je dočekao sedmu godinu pred matičarem , a prošle godine su se i pred Boogom zarekli na večnu ljubav . Naime , sada je pevačica odlučila da svom sprugu i partneru čestita godišnjicu dirljivom porukom:

-Mužu moj voljeni srećna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te – napisala je pop zvezda u opisu fotografije torte u obliku srca. Svakako su fanovi mišljenja d aje retka ljubav kakva je njihova , a vi nam vaša mišljenja ostavite u komentar.