Novo

Voditelj Ognjen HITNO HOSPITALIZOVAN! Sumnja se na NAJGORE (FOTO)

Danas ćemo opet malo o šou biznisu i osobama čija lica konstantno gledamo na TV ekranima. 

Ognjen Nestorović (28), poznati voditelj sa TV Pink je hitno bio hospitalizovan jer se jučer ujutro probudio rano sa visokom temperaturom i jakim bolom u predjelu pluća.

On se odmah po hitnom postupku javio doktoru, koji je kazao kako on ima početak jake upale pluća, zbog čega je naravno odmah bio urađen test na koronavirus, ali srećom nije bio pozitivan, što je ipak dobra vijest u ovom momentu.

“Moram da vam priznam da mi uopšte nije lako. Nije mi svejedno bilo kad su rekli da žele da me testiraju na koronavirus. Odmah sam pomislio na najgore. Sumnjam da bi bilo kome to lako palo. Sreća, test je bio na kraju negativan.

U tim momentima, dok sam iščekivao rezultate tog testa, mislio sam na svoju familiju sa kojom sam regularno bio u kontaktu svaki dan, te o kolegama sa posla i naravno bojao sam se ako se ispostavi da imam koronavirus da sam možda sve te ljude zarazio. Milion misli mi je prošlo kroz glavu.”

Na kraju je ipak sve prošlo kako treba i on je pohvalio doktore koji su bili jako ljubazni i da je sve kako treba. On kaže kako još ne zna kada će se moći vratiti na posao jer je ipak situacija ozbiljna, te da barem 15 dana mora odležati.