Samo jedan jedini komentar njezinog muža bio je dovoljan da se Jane Biern iz jednog malog grada nedaleko od Londona u Engleskoj dovede u prilično hrabar i vrlo rizičan pothvat da promijeni svoj cjelokupni izgled. Sve je počelo još 2003. godine i ona je doživljava niz bolnih i vrlo neugodnih iskustava.

“Stvarno imaš grudi kao neki muškarac, ružna si kao vještica, a uz to si brkatija od mog oca.” rekao joj je njen ‘divni’ muž Dave prije 13 godina. Jane je tada imala 48 godina. Znala je da njezin suprug, voli velike grudi, ali je njegova izjava bila iznenađujuća. Iako je ona bila nesigurna zbog vrlo malih grudi, nikada nije razmišljala o nekim ispravkama jer je bila uplašena.

Međutim, ta rečenica od supruga potaknuo ju je na pokretanje operacija. Zbog njih je imala pet vrlo teških operacija dojki, od kojih su četiri bile ugradnja modernih silikona. Operaciju je finansirao njezin suprug. Prodao je svoj automobil, kao i neke tehnike kako bi zaradio novac za hirurške zahvate koji su koštali oko 20.000 eura.

Jedna operacija dovela je do sljedeće, a produbila se sve dublje i dublje. Svaki sljedeći hirurški postupak ispravio je rezultate prethodnog, tako da je jedna katastrofa uzrokovala još jednu, mnogo više.

Jane se borila s vrlo bolnim operacijama, a prije nekoliko godina pogreška liječnika s pogrešnim izborom plastike izazvala je veliki medijski skandal. Pogrešni silikoni ubrzo su se promijenili s novim, boljim, ali ništa manje pogrešnim. Stvorili su veliku bol i osjećaj težine, pa su zamijenjeni novim.

Preporučujemo
Loading..